Støtte på glatten

Vi tilbyr trygg støtte på glatte dager, slik at du kan nyte frisk luft uten bekymringer.

Vinteren i Oslo kan bli kald og glatt. Hos Din Hverdagsvenn forstår vi utfordringene vinteren dette kan bringe, spesielt for de eldre. Derfor tilbyr vi ekstra støtte og trygghet på glatte dager, slik at dine kjære kan nyte den friske luften og den vakre vinteren helt uten bekymringer. Vi legger stor vekt på sikkerhet, komfort og glede, også i de kaldeste månedene.

Personlig tilpassede vinteropplevelser

Hver tur utendørs er nøye tilpasset den enkeltes behov og komfortnivå. Enten det er snakk om en kort spasertur i nærområdet, en tur til butikken, eller bare litt tid ute i solen, sørger våre omsorgsfulle hverdagsvenner for at hver utflukt blir sikker og trivelig.

Vårt engasjement, din trygghet

Din Hverdagsvenn ønsker å gi de eldre en følelse av trygghet, selv på de mest utfordrende dagene. Med vår støtte, kan dine kjære fortsatt gjøre daglige gjøremål og nyte følelsen av frisk luft, vitende om at de er i trygge hender. Ta kontakt for å lære mer om hvordan vi kan gjøre vinterdagene tryggere for dine kjære, og la oss sammen gjøre vinteren mer behagelig for de som trenger litt ekstra støtte på det glatte underlaget.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm