Ærend

La oss hjelpe deg å ta hånd om dine ærend, fra dagligvarehandel til postleveringer, alt for å gjøre det mer behagelig for deg.

Skreddersydd støtte for de eldre

Våre omsorgsfulle hverdagsvenner tilbyr skreddersydde tjenester for å imøtekomme de spesifikke behovene dine kjære måtte ha. Enten det er å handle dagligvarer, finne den perfekte gaven, plukke opp resepter fra apoteket, eller levere pakker på posten, er vår prioritet å gjøre livet lettere og mer behagelig for de eldre.

Frigjør tid og reduser stress for en enklere hverdag

Å vite at dine kjære får hjelp til daglige ærend, kan frigjøre verdifull tid og redusere stress. Ved å delegere disse oppgavene til Din Hverdagsvenn, kan de eldre fokusere på det som virkelig betyr noe for dem, enten det er å tilbringe mer tid med familie og venner, nyte hobbyer, eller rett og slett slappe av.

Din hjelpende hånd for daglige ærend

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå med de hverdagslige gjøremålene, tilpasset dine kjæres behov og ønsker. Velg Din Hverdagsvenn som den du stoler på for hjelp med daglige ærend, og vi lover å behandle hvert ærend med respekt og omsorg. Vi er den hjelpende hånden som gjør hverdagen til de eldre i Oslo og omegn både enklere og mer behagelig.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm