Frisør

Er det på tide med en hårklipp? Vi følger deg trygt til frisøren for en bekymringsløs opplevelse.

En tur til frisøren er mer enn bare nødvendig vedlikehold, det er en mulighet til å  fornye både sinnet og utseendet for bedre velvære. Derfor tilbyr vi trygt følge til frisørsalongen for de eldre i Oslo og omegn, noe som sikrer et komfortabelt og bekymringsløst frisørbesøk.

Mer enn bare en hårklipp

Et besøk til frisøren kan løfte humøret og gi en følelse av fornyelse i hverdagen, og med Din Hverdagsvenn er veien til frisøren alltid trygg og behagelig. Våre vennlige medarbeidere sørger for at de eldre kommer seg trygt frem og tilbake, og er der for å tilby selskap og støtte gjennom hele besøket, helt fra dørstokken til frisørstolen.

En støttende hånd hele veien til frisøren

Sikkerheten til dine kjære er vår høyeste prioritet. Vi legger stor vekt på å gjøre reisen til og fra frisøren så sikker og komfortabel som mulig, og vi er alltid til stede for å tilby en hjelpende hånd når det trengs.

Ta kontakt for et bekymringsfritt frisørbesøk

Er det på tide med en hårklipp for en av dine eldre? La oss i Din Hverdagsvenn gjøre frisørbesøket til en behagelig opplevelse! Kontakt oss i dag for å planlegge en trygg og hyggelig tur til frisøren, som garantert vil lyse opp dagen deres. Sammen kan vi sørge for at de får den omsorgen og oppmerksomheten de fortjener.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm