Samvær

Koselige treff fylt med samtaler, kaffe, spill og dine favorittaktiviteter for å lyse opp hverdagen din.

Mer enn bare selskap

Her hos Din Hverdagsvenn, midt i hjertet av Frogner, Oslo, tilbyr vi mye mer enn bare selskap; vi skaper opplevelser som gleder og beriker hverdagen for de eldre. Våre møter er tilrettelagt for å bringe lys og livsglede til dine kjære gjennom en rekke aktiviteter tilpasset deres interesser og behov.

Skreddersydde besøk for enhver smak

Våre koselige treff er fylt med aktiviteter som fremmer sosial velvære. Fra dype, meningsfulle samtaler over en kopp kaffe, til underholdende brettspill og andre personlige favorittaktiviteter etter ønske. Vi legger vekt på mangfoldet i våre tilbud for å sikre at hver dag er en ny mulighet til å oppleve glede og hyggelig samvær.

I sentrum av våre tjenester står personlige ønsker og behov. Din Hverdagsvenn tilpasser hvert samvær til den enkeltes interesser, og skaper dermed en personlig og meningsfull opplevelse for hver venn. Enten det er å nyte favorittmusikken, utforske nye hobbyer, eller ganske enkelt å ha noen å dele tankene med, er vårt mål å tilby støtte og glede i hverdagen.

Vi tilbyr en venn i hverdagen

Inviter oss inn i livet til dine kjære og opplev forskjellen vi kan gjøre. Med Din Hverdagsvenn på Frogner, kan du være trygg på at dine eldres dager fylles med glede, omsorg, og meningsfulle, fine opplevelser. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester, og hvordan vi kan bidra til en lysere og bedre hverdag for de du har kjær, i Oslo og omegn.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm