Legebesøk

Vi følger deg til legetimen for ekstra støtte og selskap.

For mange eldre kan legebesøk føles overveldende eller stressende. Hos Din Hverdagsvenn, forstår vi hvor viktig medisinske avtaler kan være for dine kjære. Vi er her for å gi dem den ekstra støtten og selskapet de trenger, for å sikre at helseavtaler blir gjennomført på en trygg og god måte.

Personlig og tilpasset assistanse

Vårt engasjerte team på Frogner er lidenskapelig opptatt av å gi personlig assistanse som føles betryggende. Vi retter vår støtte etter dine kjæres behov og ønsker, enten det er snakk om å bistå med transport, eller gi en hjelpende hånd gjennom hele konsultasjonen. Å følge dine kjære til legebesøk handler ikke bare om veien dit; det handler om å gi en følelse av trygghet og støtte. Vi står ved deres side og sørger for at alle spørsmål blir besvart og bekymringer adressert.

Omsorg og støtte på vei til legen

Med Din Hverdagsvenn, kan du føle deg trygg på at dine kjære mottar den oppmerksomheten og omsorgen de fortjener, selv i de mest utfordrende situasjoner. Vårt mål er å gjøre hvert legebesøk til en så komfortabel og bekymringsfri  opplevelse som mulig, hvor dine kjære føler seg forstått og godt ivaretatt.

Vi ønsker å være den omsorgspartneren dine kjære fortjener. Ta kontakt, slik at vi sammen kan sørge for at dine kjære får den støtten og omsorgen de trenger, når de trenger det.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm