Om oss

Din Hverdagsvenn – der hver dag teller. Vi beriker livene til de eldre i Oslo og omegn.

En gjeng med eldre damer som trener i gruppetime på treningsstudioet

Hvem vi er

Din Hverdagsvenn, lokalisert på Frogner i Oslo, engasjerer seg for å forbedre livskvaliteten for de eldre i Oslo og omegn. Vi tilbyr skreddersydd selskap og støtte, tilpasset hver enkelts behov. Våre omsorgsfulle hverdagsvenner står alltid klare til å bistå med en hjelpende hånd, enten det er gjennom samvær, hjelp med daglige gjøremål, eller annen støtte som vil berike hverdagen.

Hvorfor velge oss?

Rask og kvalifisert støtte

Hos oss får du rask respons etter bestilling og kvalifiserte hverdagsvenner for alle de ulike tjenestene. Ved hast, ring 92312475 for umiddelbar hjelp.

Skreddersydde og fleksible treff

Vi tilbyr fleksible besøk og tjenester, skreddersydd etter dine ønsker og interesser. Velg lengde og frekvens på treffene for en personlig tilpasset opplevelse, helt uten bindingstid.

Prøvebesøk

Nyt et prøvebesøk og oppdag fordelene som kommer med en fast hverdagsvenn, før du bestemmer deg.

En eldre kvinne som får klem av en yngre dame

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm