Aktiviteter

Opplev gledene ved parkturer, kinobesøk, tur på museum, cafebesøk og mer – alt skreddersydd etter dine ønsker.

Aktiviteter som beriker livet

I Din Hverdagsvenn anerkjenner vi betydningen av en aktiv og stimulerende hverdag for de eldre. Våre aktiviteter er spesialtilpasset for å tilføre glede, fremme helse og hyggelige opplevelser for dine kjære, alt mens vi tilbyr den støtten og omsorgen de fortjener.

Skreddersydde opplevelser

Vårt brede spekter av aktiviteter omfatter alt fra beroligende turer i parken, til hyggelige cafébesøk og spennende kinoturer. Vi vet at hver enkelt person har ulike interesser, og derfor tilpasser vi opplevelsene etter dine kjæres ønsker og behov. Enten det er kunsten som fanger interessen, eller naturen som kaller, er vi her for å gjøre disse øyeblikkene mulige.

Kulturelle utflukter og lokale aktiviteter

Vi tror på å berike liv gjennom kultur og minnerike, lokale opplevelser. Derfor tilbyr vi også følge til lokale aktivitetstilbud som museer og andre kulturelle arrangementer i Oslo-området. Disse utfluktene gir en unik mulighet til å skape varige minner, lære noe nytt og oppleve byens rike kulturliv sammen.

Fremmer fysisk velvære

Fysisk aktivitet spiller en viktig rolle for å ta vare på helsen, og derfor inkluderer Din Hverdagsvenn også lett trening, gåturer i naturen, og annen fysisk aktivitet som en del av vårt aktivitetstilbud. Disse aktivitetene gir trygg og givende mosjon på en sosial og inkluderende måte, samtidig som de fremmer mobilitet og generell velvære.

Personlig tilpassede aktiviteter

Vi i Din Hverdagsvenn er lidenskapelig opptatt av å være der for de eldre gjennom å skape meningsfylte og minnerike opplevelser. Vi lytter nøye til hva dine kjære ønsker seg, og tilpasser hver aktivitet for å sikre at de får mest mulig ut av hverdagen. Det er vår prioritet at de ikke bare deltar, men virkelig nyter og ser frem til hver aktivitet og hvert møte med oss.

Gjennom våre aktiviteter lover vi kvalitetstid fylt med latter, omsorg og kjærlighet. Vi holder til på Frogner i Oslo, men strekker oss langt for å nå og berike livene til alle eldre i Oslo og omegn.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm