Annen hjelp

Trenger du ekstra hjelp? Din Hverdagsvenn står klar til å bistå med hva enn du måtte trenge.

Allsidig støtte skreddersydd de eldres behov

Behovene varierer hos hver enkelt og kan ofte endre seg. Derfor tilbyr vi variert hjelp, tilpasset for å dekke et bredt spekter med behov, fra dagligdagse oppgaver, til mer spesifikke ønsker. Uansett hva det måtte være, enten det er snakk om hjelp i hjemmet, organisering av hjemmet eller assistanse med teknologi, står våre hverdagsvenner klare til å bistå.

Tilpasset omsorg etter våre venners ønsker

Vi strekker oss den ekstra meteren, for å sikre at dine kjære får den hjelpen de trenger til å leve fulle og rike liv. Vi tilpasser vår støtte basert på individuelle behov og preferanser, noe som betyr at hver tjeneste er like unik som personen vi hjelper.

Hos Din Hverdagsvenn handler det ikke bare om å utføre oppgaver; det handler om å gi selskap, lytte og skape en følelse av vennskap og trygghet. Våre medarbeidere vil være der som støtte, alltid med et smil om munnen og en hjelpende hånd.

Fleksibel hjelp i hverdagen

Vi er stolte over å kunne tilby personlig og fleksibel støtte til de eldre. Med et sterkt fokus på kvalitet og omsorg, sikrer vi at hver interaksjon ikke bare er en tjeneste, men en positiv opplevelse som forbedrer livskvaliteten. Vi tilbyr ikke bare hjelp, men en venn i hverdagen.

Trenger dine kjære litt ekstra hjelp i hverdagen? Ta kontakt med Din Hverdagsvenn for en hyggelig prat om hvordan vi kan støtte med alt fra praktiske gjøremål til personlig omsorg. La oss sammen gjøre hverdagen til de eldre enklere, tryggere og mer gledesfylt.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm