Få en besøksvenn i Oslo eller Bærum: mer enn bare selskap

Få en besøksvenn i Oslo eller Bærum: mer enn bare selskap

Din Hverdagsvenn tilbyr besøksvenner dedikert til å forbedre livskvaliteten for de eldre i Oslo og Bærum. Vår tjeneste fokuserer på å tilby personlig og tilpasset selskap, hvor en besøksvenn ikke bare er en venn, men en kilde til en mer fargerik og meningsfylt hverdag. Vi ønsker vi å nå ut til de som søker en varm hånd å holde i for sine kjære.

Hyggelig samvær i hjemmet

For mange eldre er ensomhet en utfordring, men med en besøksvenn fra Din Hverdagsvenn blir dagene lysere. Våre besøksvenner i Oslo og Bærum skaper verdifulle og hyggelige øyeblikk gjennom samvær fylt med samtaler, spill, eller en kaffekopp. Alt er skreddersydd etter den eldres personlige interesser og ønsker, for å sikre at hver stund blir så givende som mulig.

Praktisk hjelp og støtte i hverdagen

Utover å være en samtalepartner, er våre besøksvenner også klare til å bistå med daglige gjøremål. Fra å hjelpe til med dagligvarehandelen til å hente eller levere på posten, gjør vi hverdagen enklere og mer behagelig for de eldre. 

Aktiviteter som beriker alderdommen

Kjenner du en pensjonist som ønsker å oppleve mer? Din Hverdagsvenn organiserer skreddersydde aktiviteter etter ønskede preferanser. Enten det er å ta en tur i parken, besøke et museum, eller nyte en kaffe på byens koseligste kaféer, sørger din besøksvenn for at de eldre kan nyte sine favorittaktiviteter med hyggelig selskap og i trygge hender.

Sikkerhet og trygghet for de eldre i Oslo og Bærum

Spesielt på de glatte dagene er det godt å vite at man har noen ved sin side. Våre besøksvenner i Oslo og Bærum tilbyr trygg støtte, slik at de eldre kan fortsette å nyte frisk luft og utendørsaktiviteter, helt uten bekymringer.

Få en besøksvenn og bli med i vårt fellesskap

Hvis du eller en du er glad i bor i Oslo eller Bærum og søker en mer meningsfylt og enklere alderdom, kan Din Hverdagsvenn være løsningen. Våre besøksvenner står klare til å tilby selskap, støtte, og praktisk hjelp. Opplev forskjellen et personlig og engasjert selskap kan gjøre på livskvaliteten til de eldre. Med Din Hverdagsvenn, blir nemlig hver dag litt lysere. La oss sammen berike hverdagen for de eldre i Oslo og omegn.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm