Besøksvenner for de eldre: besøk både hjemme og på sykehjem

Besøksvenner for de eldre: besøk både hjemme og på sykehjem

Din Hverdagsvenn tilbyr en besøksvenn til de eldre, enten de bor hjemme eller på sykehjem. Vi har et stort ønske om å koble sammen eldre med omsorgsfulle besøksvenner, og våre tjenester kan bringe både glede, støtte, og selskap til de som trenger det mest.

Besøksvenn for eldre - mer enn bare selskap

For mange eldre representerer besøket fra en venn høydepunktet i uken – noe som blir en kilde til glede, stimulering og følelsen av å være koblet til verden utenfor. Våre besøksvenner tilbyr de eldre samvær, trygghet, empati, og evnen til å skape meningsfylte opplevelser. Enten det er gjennom å dele minner, nyte en hobby sammen, eller rett og slett ha noen å snakke med, bringer våre besøksvenner lys og varme inn i hverdagen til de eldre.

Besøksvenn på sykehjem

Livet på sykehjem kan noen ganger føles ensomt og monotont. En besøksvenn fra Din Hverdagsvenn kan endre dette ved å tilføre nye opplevelser og samtaler til de eldres hverdag. Våre besøksvenner drar til sykehjemmet og tilpasser sitt engasjement til hver enkelts behov og interesser, enten det er gjennom musikk, spill, lesing eller bare det å være en lyttende venn. Dette bidrar til å skape et miljø der eldre føler seg verdsatt, hørt, og forstått.

Skreddersydde øyeblikk fylt med glede

Hos Din Hverdagsvenn forstår vi at hver person er unik, med sine egne livshistorier, interesser, og behov. Derfor er våre tjenester fullstendig skreddersydde og tilpasset de eldre. Våre besøksvenner streber etter å sikre at hvert møte blir så berikende og givende som mulig.

Trygghet og tillit

Sikkerhet og tillit er fundamentet i alle våre tjenester. Både de eldre og deres familier, kan være trygge på at våre besøksvenner er pålitelige, omsorgsfulle, og dedikerte til å gjøre en positiv forskjell.

Lys opp hverdagen til de eldre med en besøksvenn

Ønsker du eller noen du kjenner selskap av en besøksvenn? Enten det er for eldre som fortsatt bor hjemme eller for de som bor på sykehjem, er våre besøksvenner klare til å bidra til å berike livene til de eldre i samfunnet. La oss sammen gjøre alderdommen lysere og mer meningsfylt.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm