Besøkstjeneste og turvenn: la oss gå sammen for en lysere hverdag for de eldre i Oslo

Besøkstjeneste og turvenn: la oss gå sammen for en lysere hverdag for de eldre i Oslo

I hjertet av Oslo finner man ikke bare byens yrende liv, men også en unik tjeneste rettet mot å forbedre hverdagen til de eldre. Besøkstjenesten Din Hverdagsvenn tilbyr, er mye mer enn bare et husbesøk, den åpner også døren til minneverdige opplevelser og nye vennskap. I tillegg streber vi etter å gi en turvenn til de som søker selskap og eventyr utenfor hjemmets fire vegger, slik at de kan få oppleve det Oslo by har å by på.

Personlige besøkstjeneste

Besøkstjenesten vår er skreddersydd for å møte de unike behovene og ønskene til hver enkelt. Enten det handler om regelmessige besøk for en god samtale over en kopp kaffe, hjelp med daglige gjøremål, eller en følgesvenn til legetimen, er våre omsorgsfulle hverdagsvenner her for de som trenger det. Det er denne personlige tilnærmingen som gjør vår tjeneste så spesiell og verdifull for de eldre i Oslo.

Utforsk Oslo med en turvenn

Kjenner du en pensjonist som ønsker å gjenoppdage byen eller utforske nye stier og uteområder? Våre turvenner i Oslo er mer enn glade for å ledsage eldre på turer i byens vakre omgivelser. Fra en rolig spasertur langs Akerselva til en kulturell utflukt i Vigelandsparken, skreddersyr vi turopplevelsen etter preferanser og fysisk form. Dette er en fantastisk måte for de eldre å få frisk luft og mosjon på, og ikke minst, kunne nyte godt selskap.

Aktiviteter for enhver smak

Med Din Hverdagsvenn, begrenser ikke aktivitetene seg til bare turer. Vi er opptatt av å finne aktiviteter som lyser opp og gir mening til hverdagen. Enten de eldre foretrekker rolige museumsbesøk, livlige kafebesøk, eller bare en hyggelig prat i parken, finnes det alltid noe for alle. Våre turvenner og besøksvenner i Oslo er her for å gjøre disse opplevelsene ikke bare mulige, men også trygge og behagelige.

Trygghet på hver tur

Sikkerhet er alltid en prioritet, spesielt utendørs. Våre turvenner er opplært til å tilby støtte og sikkerhet, slik at hver tur kan nytes uten bekymringer. Det er viktig for oss at våre venner føler seg trygge og komfortable, enten det er ute på glatte vinterdager eller på turer i marka om sommeren.

Utforsk Oslo med Din Hverdagsvenn: mer enn bare en besøkstjeneste

Enten det gjelder selskap i hjemmet eller en følgesvenn for utendørsaktiviteter, inviterer Din Hverdagsvenn alle eldre til å bli en del av vårt fellesskap i Oslo. Ta det første skrittet mot en lysere og mer aktiv alderdom med våre tjenester. Ved å velge besøkstjenesten eller en turvenn fra Din Hverdagsvenn, åpnes det nye dører hver dag, til både nye opplevelser og nye vennskap.

Hva våre venner sier

Les hva et utdrag av våre fornøyde venner har å si om deres erfaringer med oss. Her deler de sine historier om hvordan våre tjenester har gjort en forskjell i livene til deres kjære.
Kari Anne stråler når hun snakker om aktivitetene hun gjør sammen med din hverdagsvenn ukentlig. - Vi drar på handleturer, klipper håret, steller negler, drar på turer. Nasjonalgalleriet har vi dratt til sammen også, forteller hun engasjert.

Kari Anne Holm